Vestiging Amsterdam - Gertjan van Valen

Vestiging mediator Amsterdam

Ik verzorg mediations in Amsterdam maar ik ben ook zeer actief in omliggende plaatsen zoals Amstelveen, Badhoevedorp, Ouderkerk a/d Amstel, Abcoude, Ik heb een prachtige locatie beschikbaar aan het Vondelpark https://www.hetcoachhuis.nl/locatie/amsterdam-vondelpark maar kom desgewenst ook bij u thuis.

glazen karaf koekjes
9453E15F-1B6F-4BE3-ADF3-9F29DC76A5FF
bank lamp
Deze locatie is eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken maar mocht je met de auto komen neem dan wat extra tijd om een parkeerplaats te vinden en houd rekening met de parkeerkosten.

Fysiek of online?

De praktijk is dusdanig groot dat jullie ook tijdens COVID veilig fysiek langs kunnen komen. Er is desgewenst een alternatief beschikbaar. We kunnen altijd één of meerdere sessies online doen. Dankzij de Coronamaatregelen heb ik ruimschoots ervaring opgedaan met online gesprekken. Deze ervaring is heel positief. Daarom bied ik tegenwoordig standaard de optie voor online gesprekken aan.

Uw mediator

Gertjan van Valen

Gertjan van Valen

VESTIGING: AMSTERDAM

Als gecertificeerd MfN-registermediator en Basis EFT-relatietherapeut ben ik gespecialiseerd in relatiecoaching en echtscheidingen. Ook ben ik werkzaam als rechtbank mediator voor de Rechtbank Amsterdam. Ik heb naast de basisopleiding voor mediators, de opleiding voor familie mediation en de opleiding voor mediator in strafzaken afgerond. Ook heb ik de verdieping gezocht middels de opleiding Emotionally Focussed Therapy in Mediation (EFM) en heb ik de opleiding Register Financieel Echtscheidings Adviseur (RFEA) gevolgd.

VOLG MIJ OP: LinkedIn Facebook

LEER MIJ KENNEN

Contactgegevens

Adres en contact

Naam: Gertjan van Valen
Adres: Rustenburgerstraat 280H
1073GL Amsterdam

Telefoon: 06 –307 309 78
E-mail: gertjan@samenuiteen.nl

Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek​

Bij Samen Uiteen bieden we een vrijblijvend (gratis) adviesgesprek aan van 45 minuten. Zo’n advies gesprek kan tenminste drie kanten uitgaan. Jullie bepalen zelf de inhoud en richting van het gesprek. Hieronder lees je meer over de drie mogelijkheden.

Wij zoeken Relatiecoaching

Relatiecoaching op basis van EFT past goed als:

  • jullie beiden commitment hebben voor verbetering.
Dit traject geeft jullie

Praktische handvatten en nieuwe inzichten richting veilige hechting en verbinding. Jullie relatie wordt sterker én leuker!

Wij zoeken Verheldering

Verhelderende gesprekken zijn geschikt als:

  • er sprake is van sterke twijfel en onduidelijkheid.
Dit traject geeft jullie

De mogelijkheden om samen de knoop te ontwarren. Na afloop hebben jullie meer zicht op de toekomst, samen óf uiteen.

Wij zoeken Scheidingsmediation

Scheidingsmediation past bij de situatie dat:

  • tenminste één van jullie echt wil scheiden.
Dit traject geeft jullie

Een helder inzicht over het stappenplan, de tijdsduur en kosten van jullie complete scheidingstraject.

Wij willen advies over onze relatie/scheiding
Plan direct een gratis advies-gesprek

Wat zeggen cliënten?

Test review voor GertJan

Gertjan is in deze rare en onrustige tijden een waar anker gebleken. De onderwerpen die wij bespraken waren niet aangenaam maar met Gertjan in the lead zijn wij in staat gebleken om deze gesprekken tot een goed einde te brengen. Wij danken Gertjan voor zijn rustige en kundige optreden, het heeft duidelijkheid gebracht en rust gecreerd. Sander Amsterdam

Gertjan, thanks for all the support during the mediation procedure! It was really pleasant to work with you and we are happy that we have managed to finalize the covenant. The situation was of course not fun, but with your help we felt comfortable in all the important decisions and that is very much appreciated.

Op verzoek van mijn ex-partner kozen wij voor Gertjan als mediator. Vooraf had ik nooit gedacht dat het resultaat van een echtscheidingsmediation kon zijn dat wij als ex-partners beter met elkaar om gaan dan voorheen! Gertjan heeft kennis van zaken en brengt structuur aan in onderwerpen waarover wij overeenstemming moesten bereiken. Als gevolg hiervan kwamen wij samen al snel tot goede afspraken met behoud van respect voor elkaar.

Gertjan heel erg bedankt voor je kundige hulp.

Ik ervaar Gertjan als echte professional. Hij heeft kennis van zaken en is prettig in de omgang. Een aanrader!

Samenwerking partners van Gertjan

Met deze mensen werken we actief samen. We bevelen ze dan ook van harte aan.